Organisatie

Houd de nieuwe website www.rotterdamswimming.nl in de gaten. Hier zal alle nieuwe informatie worden gedeeld en up-to-date worden gehouden. 

In 2005 is de startgemeenschap RSW opgericht als samenwerking op wedstrijdzwemgebied tussen de huidige zwemverenigingen Zwemmen Rotterdam-Zuid en Z&PC Rotterdam.
Per 21 september 2017 is Racing Club toegevoegd aan de startgemeenschap en is de naam veranderd in Rotterdam Swimming.

De samenwerkende verenigingen hebben gekozen voor een startgemeenschap om meer trainingsfaciliteiten aan te kunnen bieden.
Daarnaast wordt door de startgemeenschap gewerkt aan een verbetering van het zwemklimaat in Rotterdam. Lees: grotere uitdaging voor de leden.   

Op dit moment zwemmen bij Rotterdam Swimming ca. 70 wedstrijdzwemmers, in alle leeftijdscategorieën (van 6 tot 80 jaar). 
Rotterdam Swimming groeit niet alleen in aantal, maar ook in prestaties. We laten steeds meer van ons zien en horen.

Er is veel aandacht voor het trainen van de jeugd en deelname van deze jeugd aan alle relevante wedstrijden die door de KNZB gefaciliteerd worden.
Maar ook seniorleden komen namens Rotterdam Swimming uit in wedstrijden voor deze doelgroep en competities.
Er zijn meerdere trainingsavonden in verschillende zwembaden, verspreid over de stad. Hierdoor kan iedereen, ongeacht waar in de stad je woont, altijd trainen op een dag die jou uitkomt of in een zwembad bij jou in de buurt, maar ook kun je op meerdere trainingsuren terecht!
Voor een overzicht van de trainingen en wedstrijden, kijk op de pagina's Trainingen en Wedstrijden.

Alleen als je lid bent van één van de verenigingen kun je op zwemwedstrijden uit komen voor Rotterdam Swimming. Kijk voor informatie over lidmaatschappen op de websites van Zwemmen Rotterdam-ZuidZ&PC Rotterdam en Racing Club of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Rotterdam Swimming

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 57625264
Facebook: @rotterdamswimming
Instagram: @rotterdamswimming